dijous, 15 de febrer del 2018

COMUNICAT OFICIAL

UNA VEGADA MÉS, TORNEM

Com molts sabreu, el 10 de novembre del 2017 en la meua calitat de Cap d'Estat de la república, vaig signar un comunicat anunciant la "dissolució" de la República d'Antares i la Calderona, al menys com a la micronació activa que havia sigut fins a poc abans d'aleshores, encomanant la tasca de la conservació de la seva memòria al Govern de l'Unió Popular d'Occitània (UPO) i en especial al seu líder, el senyor Babou Chkaya.
Després d'uns mesos d'inactivitat on la micronació contava com a morta per a tots i d'uns lamentables incidents nacionals amb el Regne de Felinitia, front al qual l'UPO ens sigué d'una gran ajuda a l'hora de defensar-nos, estem de nou ací.

Estem de nou ací, per fer d'Antares allò que un dia sigué. Amb tots els nostres esforços ho farem, tenint en compte això si, que la faena d'un servidor, dins i fora d'Antares, ho fará complicat. Però, ací estarem! No amb una activitat aclaparadora i sense sentit, sinó amb una activitat seriosa i constant. Tots els dies, tots, podreu saber d'Antares, d'allò que bull dins del nostre territori, de la nostra història i valors. En definitiva, que tornem a la nostra activitat regular.
Aviat sabreu més dels canvis que s'aniràn desenvolupant en Antares, com per exemple, la redacció d'una nova constitució què és una tasca pendenta des dels primers temps del país.

Abans d'acomiadar-me, vull tornar a agraïr a tots aquells amics d'Antares, que són massa per esmentar ací. A tots ells, moltes gràcies per la vostra amistat i suport.

A Ciutat-Castell, 15 de febrer del 2018. Lluís Esteve i Rando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada